PEDIGREE® Kanaa 400g

Koirien hyvinvointi on meille tärkeää. Haluamme valmistaa ruokaa, joka on maukasta ja hyväksi koirille. Valitsemme huolellisesti Pedigree® -tölkkiruokien jokaisen ainesosan, jotta voimme tarjota koirille 100%:n täysipainoista ravintoa jokaisella aterialla.

Ruokintasuositus

Kun lemmikki saavuttaa aikuisiän, siirry aikuisten ruokaan vähitellen. Huomioi siirtymävaihe kun tarjoat uutta ruokaa. Annoskokoja tulee muuttaa koiran ravinnontarpeeseen vaikuttavan aktiivisuuden, rodun ja iän mukaan. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Tarjotaan huoneenlämpöisenä. Ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa peitettynä 2 päivän ajan.

Ruokintasuositus eläintä kohden vrk:

Koostumus

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (42%, josta 4% kanaa), viljaa, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita (0,5 kuivattua sokerijuurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä (0,5% auringonkukkaöljyä).

Ravintoainekoostumus (%)

  • Valkuaista: 7
  • rasvapitoisuus: 5.5
  • Epäorgaaninen aines: 2.3
  • Raakakuituja: 0.5
  • Kosteutta: 81.5
  • Kalsiumia: 0.35

Lisäaineita per kg

Ravintopitoisia lisäaineita: D₃-vitamiinia: 200 KY, E-vitamiinia: 50 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.39 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 5.7 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 10 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 5.6 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 107 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2500 mg.

IkäKosteaa Ruokaa
Yhdistelmä
5 kg1 ½ tölkkiä
45 g kuivaruokaa + ¾ tölkkiä
10 kg2 ½ tölkkiä
65 g kuivaruokaa + 1 ¼ tölkkiä
20 kg3 ½ tölkkiä
120 g kuivaruokaa + 1 ¾ tölkkiä

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy
Eväste-hyväksyntä