Etusivu | Koiran terveydestä huolehtiminen | Koiran tai pennun terveys | Vastustuskyvyn parantaminen ruokavalion avulla

Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun terveys

Terve koira on onnellinen koira. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon koiran terveydestä huolehtimiseen. Voit lukea rokotuksista, madottamisesta, kirppujen häätämisestä ja merkeistä, joista tietää, että koiralla ei ole kaikki hyvin.

Vastustuskyvyn parantaminen ruokavalion avulla

WALTHAM Centre for Pet Nutrition -keskuksen tutkijat ovat tehneet mullistavia havaintoja siitä, kuinka tietyt ravinteet voivat parantaa koiran vastustuskykyä lääketieteellisiä ja fyysisiä ongelmia vastaan.

Lisäsuojaa pennuille ja ikääntyville koirille

WALTHAM-keskuksen tutkimus on osoittanut, että koiranpennun immuunijärjestelmä on vahvempi ja terveempi, kun pennun ravinto sisältää antioksidanttilisän. Antioksidantit auttavat myös suojaamaan ikääntyviä koiria vanhenemiseen liittyviltä sairauksilta. Pentujen ja seniorikoirien ruoat sisältävät siis runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat koiraa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Munuaisongelmien riskin vähentäminen

Munuaisvaivat ovat ikääntyvillä koirilla tavallisia. WALTHAM-keskuksen tutkijat havaitsivat, että ravinnon sisältämän fosforin määrän säätely auttoi vähentämään munuaisvaurioita. Ikääntyville koirille tarkoitetut tuotteemme on suunniteltu tätä silmällä pitäen.

Iäkkään koiran pitäminen vetreänä

Ikääntyvät koirat – etenkin sellaiset rodut kuin labradorinnoutajat ja saksanpaimenkoirat – voivat kärsiä nivelongelmista. WALTHAM-keskuksen tutkijat havaitsivat vihersimpukan hyödyt, joiden pohjalta kehitettiin Pedigree Jointcare+ -purutangot. Kun koiralle annetaan päivittäin Pedigree Jointcare -tuotteita, sen luonnollisen liikkuvuuden on osoitettu palaavan kuudessa viikossa.

Suuongelmien ehkäiseminen

WALTHAM-keskuksen työn pohjalta on kehitetty useita tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan koiran suun ongelmien ehkäisemisessä. Hyvä esimerkki on Pedigree Dentastix.

Tutkimukset osoittavat, että Dentastix-purupalojen päivittäinen käyttö vähentää plakin ja hammaskiven kertymistä.
Vastustuskyvyn parantaminen ruokavalion avulla

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ruoansulatukselle hyvää ruokaa
Ruoansulatukselle hyvää ruokaa Kuitupitoinen ruoka on hyväksi ruoansulatukselle ja helpottaa koiran jätösten keräystä. More >
Mitä vitamiineja koira tarvitsee?
Mitä vitamiineja koira tarvitsee? Oikeat vitamiinit suojaavat ja auttavat kasvamaan. More >
Kalsium ja fosfori
Kalsium ja fosfori Kivennäisaineet ovat tärkeitä koiran hyvinvoinnille. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-terveys/vastustuskyvyn-parantaminen-ruokavalion-avulla