Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun ruokinta

Näiltä sivuilta löydät kaikki tiedot koiran täysipainoisesta ruokavaliosta ja koiran totuttamisesta uuteen ruokaan. Voit myös lukea, miten koiran ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat iän myötä. Lisäksi annamme vinkkejä nirson koiran kanssa toimimiseen.

Koiran ruokinta

Pysyäkseen terveenä koiran on saatava riittävästi proteiinia, rasvaa, hiilihydraatteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ruoassa on oltava kaikkia tarvittavia ravintoaineita sopivassa suhteessa toisiinsa ja annoksen energiasisältöön nähden.

Koiran koko, rotu ja aktiivisuus vaikuttavat energiantarpeeseen. Koiran ikä ja elämänvaihe tulee myös ottaa huomioon ruokinnassa: pentujen, aikuisten koirien, ikääntyneiden koirien sekä tiineiden ja imettävien narttujen ravinnontarpeet ovat erilaisia.

Koti- vai valmisruokaa?

Monipuolisen kotiruoan valmistaminen vaatii koiranomistajalta paljon aikaa, vaivaa ja tietoa. Tasapainoisen ruokavalion tarjoaminen kotioloissa on haastavaa, ja puutokset voivat vaikuttaa haitallisesti koiran terveyteen.

Vuosikymmenten tutkimustyön ansiosta kauppojen hyllyiltä löytyy mitä erilaisimpia valmiita koiranruokia. Pedigreen valikoima on 60 vuoden tutkimusten ja tuotekehittelyn tulosta.

Voit siis luottaa Pedigreen taattuun, tasaiseen laatuun, olipa kyse sitten täysipainoisesta tai ruokavaliota täydentävästä kuivasta tai kosteasta ruoasta. Pedigree-tuotteilla varmistat, että koiran ruokavalio on tasapainoinen ja sisältää kaikki tarvittavat ravinteet.
Koiran ruokinta

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten penturuoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?
Miten penturuoka eroaa tavallisesta koiranruoasta? Penturuoka sisältää tarpeellisia lisäravinteita sekä yli kaksi kertaa enemmän energiaa kuin tavallinen koiranr... More >
Miksi pennulle ei saa antaa ihmisten ruokaa?
Miksi pennulle ei saa antaa ihmisten ruokaa? Ruoantähteet voi olla epäterveellisiä pennun elimistölle, joten koiraa kannattaa hemmotella muilla tavoilla. More >
Kuivaruokaa, märkäruokaa vai molempia?
Kuivaruokaa, märkäruokaa vai molempia? Lue, mitä eroa kuiva- ja märkäruoalla on. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-ruokinta/koiran-ruokinta