Etusivu | Koiran terveydestä huolehtiminen | Koiran tai pennun kouluttaminen | Miten estää koiraa syömästä jätteitä ja muuta sopimatonta?

Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun kouluttaminen

Onko sinulla kuriton koira, jonka kanssa olisi hyvä harjoitella perustottelevaisuutta? Käyttäytyykö koirasi hyvin, mutta haluaisit opettaa sille uusia temppuja? Olemme koonneet näille sivuille asiantuntijoiden neuvoja ja videoita, joista on apua koiran koulutuksessa.

Miten estää koiraa syömästä jätteitä ja muuta sopimatonta?

Koirat saattavat pistellä poskeensa melkein mitä tahansa. Kannattaa siis olla tarkkana ja pitää huoli siitä, etteivät ne vahingoita itseään syömättä esimerkiksi myrkyllisiä kasveja tai terävää jätteiden seasta löydettyä aarretta.

Miten siis voit estää koiraa vahingoittamasta itseään?

Pidä koira hihnassa ulkona, erityisesti alueilla, joissa koira voi löytää haitallisia esineitä ja kasveja. Pidä mukanasi reilusti makupaloja, joilla voit houkutella koiran pois paikasta kuin paikasta.

Koira on saatava ajattelemaan, että totteleminen on kannattavampaa kuin juuri löydetyn aarteen tutkiminen. Jos saat koiran kuuntelemaan ja kiinnittämään huomion itseesi, se suostuu todennäköisesti jättämään löytönsä rauhaan. Koiralle voi myös opettaa jätä-käskyn koulutusvideomme vinkkien avulla.
Miten estää koiraa syömästä jätteitä ja muuta sopimatonta?

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista
Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista Koira tarvitsee oppiakseen toistoja, palkkioita ja käytöksen vahvistamista. More >
Luoksetulon opettaminen
Luoksetulon opettaminen Kun koira tulee käskystä luoksesi, voit suojella sitä vaaratilanteilta ja säilytät mielenrauhasi. More >
Pedigree Training Academy
Pedigree Training Academy Koirankoulutusvideoiden käytännöllisten vinkkien avulla kasvatat koirastasi hyvätapaisen ystävän. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-kouluttaminen/miten-estää-koiraa-syomästä-jätteitä-ja-muuta-sopimatonta