Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun kouluttaminen

Onko sinulla kuriton koira, jonka kanssa olisi hyvä harjoitella perustottelevaisuutta? Käyttäytyykö koirasi hyvin, mutta haluaisit opettaa sille uusia temppuja? Olemme koonneet näille sivuille asiantuntijoiden neuvoja ja videoita, joista on apua koiran koulutuksessa.

Koiran metsästysvietin hallinta

Monelle koiralle jännittävä pikku jahti on vastustamaton kiusaus. Pidä koiraasi siis silmällä kissojen, lapsien, pyörien, autojen ja toisten koirien varalta, kun liikutte ulkona.

Jotta koiran metsästysvietti pysyy kurissa, omistajan on pidettävä koira määrätietoisesti hallinnassaan sen kohdatessa uusia ihmisiä, eläimiä ja asioita.

Pidä koira kytkettynä talutus- tai kenttähihnaan ja opeta se tulemaan käskystä luoksesi. Anna koiralle palkkio, kun se tottelee.

Koulutus vaatii paljon aikaa ja vaivaa, mutta ahkera harjoittelu takaa, että koirasi käyttäytyy hyvin niin hihnassa kuin vapaanakin.
Koiran metsästysvietin hallinta

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Koiran karkailun ehkäiseminen
Koiran karkailun ehkäiseminen Runsas liikunta ja leikit saavat koiran viihtymään kotona. More >
Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista
Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista Koira tarvitsee oppiakseen toistoja, palkkioita ja käytöksen vahvistamista. More >
Pedigree Training Academy
Pedigree Training Academy Koirankoulutusvideoiden käytännöllisten vinkkien avulla kasvatat koirastasi hyvätapaisen ystävän. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-kouluttaminen/koiran-metsästysvietin-hallinta