Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun kouluttaminen

Onko sinulla kuriton koira, jonka kanssa olisi hyvä harjoitella perustottelevaisuutta? Käyttäytyykö koirasi hyvin, mutta haluaisit opettaa sille uusia temppuja? Olemme koonneet näille sivuille asiantuntijoiden neuvoja ja videoita, joista on apua koiran koulutuksessa.

Koiran koulutuksen helpottaminen

Jos koira ei tottele, se ei yleensä johdu siitä, että se ei haluaisi totella. Se ei vain ymmärrä, mitä sille yritetään sanoa. Miten koiran sitten saa ymmärtämään ja tottelemaan?

Kannattaa pitää mielessä, että makupalat ja kehut kannustavat koiraa tottelemaan. Torut ja rangaistukset eivät tehoa läheskään yhtä hyvin kuin palkkiot. Jos koiraa rangaistaan, se ei todennäköisesti tajua syytä rangaistukseensa saati sitä, mitä sen pitäisi tehdä. Pahimmassa tapauksessa koira voi oppia käyttäytymään huonosti saadakseen huomiota.

Muutamalla makupalalla ja runsailla kehuilla koiralle voi sen sijaan opettaa melkein mitä tahansa. Muista pitää koulutustuokiot rentoina ja noudattaa seuraavaa kolmen kohdan sääntöä:

1. Toista.
2. Palkitse.
3. Vahvista.

Alkuun pääset koulutusvideoidemme avulla, joihin on koottu paljon hyviä ohjeita ja vinkkejä.
Koiran koulutuksen helpottaminen

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista
Peruskoulutus: toista, palkitse ja vahvista Koira tarvitsee oppiakseen toistoja, palkkioita ja käytöksen vahvistamista. More >
Auta koiraa ymmärtämään sinua
Auta koiraa ymmärtämään sinua Selkeät viestit auttavat koiraa ymmärtämään, mitä sen halutaan tekevän. More >
Pedigree Training Academy
Pedigree Training Academy Koirankoulutusvideoiden käytännöllisten vinkkien avulla kasvatat koirastasi hyvätapaisen ystävän. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-kouluttaminen/koiran-koulutuksen-helpottaminen