Etusivu | Koiran terveydestä huolehtiminen | Koiran tai pennun kouluttaminen | Koiran kaivelemisen estäminen puutarhassa

Artikkelien Hakukone

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Koiran terveys ja hoito Valitse tietty aihe, jos tiedät mitä etsit. Jätä kenttä tyhjäksi, kun haluat hakea kaikkia tietynikäisiä koiria koskevia artikkeleita. Voit myös valita aiheen oikean sivun ehdotuksistamme.

Oletko valmis ottamaan koiran?
Koiran tai pennun tuloon valmistautuminen
Koiran tai pennun terveys
Koirasta tai pennusta huolehtiminen
Koiran tai pennun kouluttaminen
Koiran tai pennun ruokinta

Koiran tai pennun kouluttaminen

Onko sinulla kuriton koira, jonka kanssa olisi hyvä harjoitella perustottelevaisuutta? Käyttäytyykö koirasi hyvin, mutta haluaisit opettaa sille uusia temppuja? Olemme koonneet näille sivuille asiantuntijoiden neuvoja ja videoita, joista on apua koiran koulutuksessa.

Koiran kaivelemisen estäminen puutarhassa

Jotkut koirarodut on jalostettu etsimään saaliit kaivamalla. Siksi ei ole ihme, jos koira kaivelee kuoppia pitkin pihaa. Mutta voiko asialle silti tehdä jotain?

Ensiksi kannattaa varmistaa, että koira saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteetteja kuten koulutus- ja leikkituokiota mielen virkeänä pitämiseksi. Kun koira alkaa kaivaa, koeta saada koiran huomio muualle leikkimällä sen kanssa.

Jos koira kaikesta huolimatta jatkaa kaivamista, siitä voi yrittää kehittää leikin. Tee pihalle kauas kukkapenkeistä alue, jossa koira saa kaivaa vapaasti. Esimerkiksi hiekkalaatikko käy tähän tarkoitukseen hyvin. Piilota hiekkaan keksejä, luita ja puruleluja. Koira saa touhuta onnellisena ja pihasi säästyy tuholta.
Koiran kaivelemisen estäminen puutarhassa

Bookmark and Share

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Koiran kylvettäminen
Koiran kylvettäminen Kun olet hyvin valmistautunut, kylpy voi olla hauska elämys sekä sinulle että koirallesi. More >
Miten estää koiraa syömästä jätteitä ja muuta sopimatonta?
Miten estää koiraa syömästä jätteitä ja muuta sopimatonta? Näin kiinnität koiran huomion pois haitallisista löydöistä. More >
Koiran metsästysvietin hallinta
Koiran metsästysvietin hallinta Opeta koira hillitsemään metsästysviettinsä, ja voit luottaa siihen, että koira käyttäytyy hyvin. More >
/koiran-terveydesta-huolehtiminen/koiran-tai-pennun-kouluttaminen/koiran-kaivelemisen-estäminen-puutarhassa